Par reči o našoj

istoriji

1977.


Zanatsku radnju HERMES je 1977. godine otvorio Dragan Nešković. Spada medju prve privatne radnje u tadašnjoj Jugoslaviji, prvobitno je funkcionisala kao servis precizne mehanike koji se bavio popravkom pisaćih mašina, delatnosti su ubrzo proširene na prodaju i održavanje aparata za umnožavanje i fotokopir mašina.

1990.


1990. zanatska radnja prerasta u preduzeće CO.N. & HERMES DOO koje u svom vrhuncu ima 12 servisera i održava fotokopir aparate kako u Srbiji, tako i širom stare Jugoslavije.

Krajem devedesetih, Hermes prvi na našem tržištu počinje sa poslom koji je do tada bio nepoznanica, iznajmljivanjem fotokopir aparata i veoma brzo dolazi do brojke od preko 200 aktivno iznajmljenih aparata, od toga najveći broj završava u bankarskom sektoru koji prvi prepoznaje interes u ovakvom vidu korišćenja.

2004.


Hermes 2004. godine proširuje svoju ponudu fiskalnim kasama i veoma brzo izbija među vodeće servise po broju prodatih uređaja.

Danas, 45 godina od nastanka, kompanija Hermes i dalje pruža usluge u prodaji i popravci kako fiskalnih kasa, tako i kopir aparata, MF uređaja i štampača. Pored prodaje i popravke, shodno zahtevima pružamo tehničku podršku, kako za fiskalne uređaje, tako i u vidu rešenja za mrežnu štampu i skeniranje u poslovnom okruženju.